Welke vacatures zijn er beschikbaar in Maastricht?

Maastricht is een schitterende stad, jaarlijks geniet men van vele toeristen die er ook graag komen shoppen. Wanneer je in Maastricht woont en werkzoekende bent, dan wil je natuurlijk niet te ver reizen. Gelukkig hoeft dat ook niet, want wij hebben onderzocht in welke sectoren de meeste baankansen zijn in Maastricht.

Productiemedewerker

Maastricht heeft als visie zich veel meer te richten op het produceren van producten, op die manier hopen ze meer banen te creëren en het lijkt erop dat dit ze is gelukt. We zien namelijk veel vacatures openstaan in Maastricht voor de functie productiemedewerker. Bij deze functie zorg je ervoor dat de productie van producten in goede banen verloopt. We zien vaker dat er 2 a 3 ploegendiensten wordt aangeboden, hiermee bedoelen ze dat er in een vroege, late en nachtdienst gewerkt wordt.

Orderpicker

Heb je affiniteit in de logistieke sector en wil je graag in deze sector werken, dan is de functie orderpicker wellicht interessant voor je. Jij houdt je dan bezig met de binnenkomende orders en zorgt ervoor dat deze op de juiste manier worden verzonden. Vaak vragen ze hiervoor niet specifiek naar een opleiding, alleen wordt er wel in sommige vacatures naar ervaring gevraagd.

Procesoperator

Eigenlijk lijkt deze functie een beetje op dat van een productiemedewerker, alleen ligt de focus dan op de machines die de producten maken. Jij zorgt er namelijk voor dat de machines doen wat ze moeten doen. We zien dat er als procesoperator genoeg mogelijkheden zijn in Maastricht. Heb je nog geen opleiding behaald van procesoperator, probeer dan uit te zoeken of dit onder de mogelijkheden valt bij het bedrijf. Je kan ze ook telefonisch benaderen na een e-mail verzonden te hebben, dit laat zien dat je er echt voor wilt gaan.

Er zijn wel verschillende niveaus bij een procesoperator, het makkelijkste is A, B is wat ingewikkelder en bij C ben je in staat om de leiding te nemen. Probeer dus als je geen opleiding tot procesoperator hebt behaald, op zoek te gaan naar procesoperator A vacatures.

Vrachtwagenchauffeur

Bij het logistieke proces hoort natuurlijk ook degene die de producten vervoert en in de meeste gevallen is dit een vrachtwagenchauffeur. Het zal je waarschijnlijk niet verbazen dat je ook bij deze functie veel werk kan vinden in Maastricht. Zowel een chauffeur met een C rijbewijs, als CE rijbewijs zijn veel vacatures voor beschikbaar.