Is de Iqos een rookvrij product?

Ondanks dat het klassieke roken nog veelvuldig voorkomt, zijn de gevaren die het roken met zich meebrengt niet onbekend. Zo kan roken grote schade aanbrengen aan de gezondheid en dan met name aan de longen en luchtwegen. Deze schade wordt voornamelijk veroorzaakt door het stofje teer dat vrijkomt bij verbranding van tabak. De tabaksindustrie is dan ook naarstig bezig met het ontwikkelingen van rookvrije alternatieven, zoals het gebruik van een e-sigaret, het gebruik van nicotinepleisters, verdampers of het gebruik van Heets. Heets kopen is tegenwoordig erg populair, maar wat zijn het nu precies en zijn deze Iqos Heets dan ook daadwerkelijk rookvrij?

Wat zijn Heets?

Hoewel Heets nog betrekkelijk onbekend is, wint deze vorm van roken snel terrein. Heets kopen is dan ook erg populair onder mensen die op zoek zijn naar gezondere alternatieven voor het klassieke roken. Heets zijn namelijk met tabak gevulde papierrolletjes waaraan smaken of specerijen zijn toegevoegd. Deze Heets worden in een Iqos apparaatje gestopt welke wordt verwarmd. Door de verwarming van de tabak komen de nicotine en de specerijen vrij, zonder dat er sprake is van verbranding. Je kan de nicotine nu veilig inhaleren, zonder dat er schadelijke stoffen vrijkomen. Teer komt bijvoorbeeld alleen vrij bij verbranding en niet bij verwarming van tabak. De Heets zijn daarom een goede en gezonde keuze wanneer je op zoek bent naar gezondere alternatieven. Heets kopen kan in alle smaken en specerijen, zodat er voor iedere smaak en iedere behoefte wel een perfecte Heet te vinden is.

Is de Iqos product zonder rook?

De vraag die natuurlijk centraal staat bij het Heets kopen, is natuurlijk of de Heets echt wel gezonder zijn en rookvrij zijn. Het antwoord daarop is volmondig 'ja'. Het Iqos apparaat verwarmt de tabak waardoor er een soort gas ontstaat. Dit gas maakt wel de nicotine en de smaken en specerijen vrij maar de schadelijke stoffen komen niet vrij. Stoffen zoals teer komen namelijk alleen vrij bij volledige verbranding en daar is bij de Iqos Heet geen sprake van. Je kan gerust de Heets kopen wanneer je op zoek bent naar rookvrije alternatieven. Je kan op deze manier heerlijk genieten van de nodige nicotine zonder je lichaam schade toe te brengen.

Ben je dus op zoek naar gezondere alternatieven voor het klassieke roken? Zoek dan niet verder en kijk eens naar de vele mogelijkheden die Heets kopen je kan bieden. Je krijgt met het verwarmen van tabak geen schadelijke stoffen binnen en doordat de keuze aan smaken en specerijen reuze is, is er altijd een Heet te vinden die voldoet aan jouw wensen en behoeften. En wil je graag wat meer afwisseling? Dan kan je in de Iqos apparaatjes eenvoudig schoonmaken en afwisselen tussen smaken. Op deze manier kan je eenvoudig voldoen aan je nicotinebehoefte zonder dat je je lichaam blootstelt aan schadelijke stoffen. Ideaal dus wanneer je wilt stoppen met roken of wanneer je op zoek bent naar een gezondere levensstijl. Heets kopen is eenvoudig, want door de toenemende populariteit zijn ze in vrijwel elke tabakszaak verkrijgbaar.