De juiste picknickmand voor twee personen kiezen - Womens Favorites

Romantische picknicks met een picknickmand

Picknickmanden zijn een geweldig idee voor romantische picknicks. Ze zijn ook erg praktisch voor picknicks in de buitenlucht, evenals voor picknicks met meer dan twee mensen van verschillende kanten van het gezin. Als ik aan picknickmanden denk, stel ik me altijd een grote mand voor met een handvat aan het ene uiteinde en lange stroken eten en drinken langs de onderkant. Ik had nooit gedacht dat er veel verschillende soorten picknickmanden zijn die je kunt kopen. Dit zijn de perfecte begeleiders voor uw volgende picknick!

Picknickmanden zijn niet alleen gemaakt voor twee personen. U kunt zelfs geweldige picknickmanden vinden die groot genoeg zijn voor vier of vijf personen en nog steeds comfortabel in de kofferbak van uw auto passen. Als je een voorgebouwde picknickmand niet leuk vindt, kun je online een picknickmand kopen, maar een van mijn favorieten is een picknickmand voor twee personen. Ze zijn er in verschillende stijlen, vormen en maten. De perfecte maat is iets groter dan je zou willen voor een volledige maaltijd, maar niet zo groot dat je gasten ongeveer even lang zitten of dat je niet comfortabel kunt bewegen.

Er zijn twee basistypen picknickmanden: de rieten picknickmand en een metalen picknickmand. Een rieten picknickmand is de meest voorkomende van de twee. Deze zijn gemaakt van alle natuurlijke materialen zoals rotan. Je kunt deze in bijna elke kleur krijgen en kunnen worden gebruikt om eten, drinken en desserts te serveren. Omdat deze picknickmanden meestal van natuurlijke materialen zijn gemaakt, zijn ze ook perfect om cadeau te doen.

Aan de andere kant is een metalen picknickmand gemaakt van hoogwaardig metaal. De besten hebben genoeg ruimte om meer te bewaren dan alleen je bord eten. Sommigen van hen hebben genoeg ruimte om ook andere dingen op te bergen, waaronder een koelbox of een picknickkoeler. Op deze manier kunt u koude dranken en etenswaren altijd veilig bewaren. Deze zijn geweldig voor picknicks die de hele dag kunnen duren.

Als u echter echt indruk wilt maken op uw speciale persoon, dan is een picknickmand die is bekleed met zachte, zijdezachte, gladde stof de perfecte keuze. Een van mijn favoriete stoffen is zijde, vooral omdat het zo lang meegaat. Andere populaire stoffen die er goed uitzien in een picknickmand zijn katoen en satijn. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de stof licht van gewicht is, zodat u hem gemakkelijk kunt dragen; anders zal het dragen van een zware picknickmand overmatige druk op uw lichaam uitoefenen

Dan is het tijd om een geschikte mand te kiezen voor de lading erin. Als u meer dan twee personen gaat vervoeren is een grotere mand geschikter. Denk dan aan een 4 persoons picknickmand. Als er echter maar twee mensen van uw kant gaan, is een kleinere mand voldoende. Als alternatief voor picknickmanden zijn er ook rugzakken verkrijgbaar die speciaal zijn ontworpen om picknickmanden in te vervoeren.

U moet ook een mand kiezen met handvatten die sterk genoeg zijn om uw lading te dragen. Het is belangrijk dat het handvat van de mand stevig is, vooral als u uw mand met de hand draagt. Een andere belangrijke overweging is hoe groot uw mand is. Zorg ervoor dat u de juiste maat kiest.

Zorg er ten slotte voor dat het materiaal weerbestendig is. Zonlicht kan heel goed een picknickmand bederven die is gemaakt van natuurlijke vezels zoals stro of hout. Als je op het strand gaat picknicken, probeer dan een mand te vinden die is gemaakt van lichtgewicht materiaal zoals polyethyleen. Aan de andere kant, als je je picknickmand liever mee naar buiten neemt, dan wil je misschien kiezen voor een materiaal zoals canvas dat een hoge mate van bescherming biedt tegen zowel hitte als UV-stralen. Picknickmanden kunnen inderdaad van pas komen als u meer dan twee personen van één kant wilt vermaken. Meer weten? Bestel online een picknickmand bij: Womens Favorites.com