Dartpijlen nodig voor jouw thuis dartbaan?

Wil je lekker darten tijdens een lockdown nu je tijd over hebt? de beste dartpijlen mogen daar zeker niet aan schorten. Net zoals als een dartboard en een stevige dartmat. Darts worden in verschillende groottes en maten over de toonbank gekocht en je koopt van ook pijlen van diverse professionele darters. Alles om de ultieme ervaring thuis te realiseren.

Nu kun je natuurlijk helemaal niet snel naar de winkel om jouw mooie pakket met spullen te kopen en daarom ben je volledige overgeleverd aan het internet.

Je kunt nu niet even snel naar de winkel om dartpijlen uit te proberen bij een goede dartwinkel. En online pijlen kopen kan nog best een grote opgave zijn. Je hebt namelijk niet het gevoel. Maar geen zorgen! we helpen je graag de juiste dartpijlen op maat kopen. We geven je aantal gebruiksvriendelijke tips die je makkelijk zelf in de praktijk kunt uitvoeren.

Michael van Gerwen

Wil jij een prachtig dartbord van je favoriete dartspeler? Dan is het dartbord van Michael van Gerwen de oplossing voor jou. Dit dartbord heeft unieke kleuren en is voor fans een grote toevoeging op je eigen dartbaan thuis.

Winmau is een grote spelers en toonaangevend in het ontwerpen van dartborden. De naam Winmau is een woordspeling en betekent “Win More”. De organisatie is opgericht in 1945 en is sindsdien de grootste speler op de gehele wereld. Winmau is specialist op het gebied van dartborden. Zij hebben bijvoorbeeld De Blade serie ontworpen die in veel kroegen en woonkamers te vinden is.

Elke darter speelt graag met zijn eigen pijlen. Het werpen met goede dartpijlen maakt de ervaring volledig verschillend. Er zijn heel veel professionals die eigen arrows verkopen. Maar ook veel hoogstaande merken die allerlei soorten in verschillende prijsklassen verkopen, zoals: Target, Harrows, One80, Winmau en Bulls.

Je kunt ook bij veel dartwinkels custom dartpijlen laten maken. Die zijn dan helemaal op maat gemaakt en echt super top! Deze worden handgemaakt en naar eigen wens ingedeeld.